Změna hesla a odhlášení uživatele V modulu Nastavení → Uživatelé můžete změnit heslo ke svému účtu, případně Přehlásit uživatele → Odhlásit se. K odhlášení dojde též automaticky při ukončení programu. Navigace v dokumentaci← Skupiny uživatelůUživatelské validace →